Te-ai intrebat vreodata?

Te-ai întrebat vreodată ce determină un om să se îmbrace dimineața? Este vremea? Este starea de spirit? Sau inspirația de moment? E un pic din toate, zic eu! Definirea propriului său stil este cel mai important lucru pe care un om ar trebui să-l facă. Sunt absolut convins că hainele unui om acționează ca o oglindă în societate.
Cărți au fost scrise despre acest lucru, mii pagini de blog pe care le poți citi și sute emisiuni de televiziune. Toate încearcă să-ți spună ce se poartă. Nu este de ajuns? Eu nu cred. Doar vizionarea și citirea unora dintre acestea fără aprofundare nu te vor face să  îți defininești stilul personal. Suntem cu toții diferiți! Din fericire.
Crearea propriului stil presupune in primul rand existenta unui interes catre acest aspect. Catre aspectul propriu ma refer. Apoi cultivarea lui dureaza. Din pacate nu se poate peste noapte. Nu exista „am stat de vorba cu cineva si mi-a dat cateva sfaturi si acum sunt expert”. Si o sa ai parte de multe tinute nereusite pana o sa iti reuseasca. Dar trebuie sa iti asumi riscuri.
Aici o sa incerc eu sa intervin.
Pot sa spun doar atat: urmareste blogul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Confirm that you are not a bot - select a man with raised hand: