De unde sa cumperi?

Scopul meu este de a aduce atentiei publicului barbatesc cat mai multe tinute pe care le consider intr-o anumita masura elegante, inedite sau chiar surprinzatoare.

De multe vad tinute interesante si de tot atatea ori ma intereseaza sa stiu si ce brand sunt sau de unde se pot achizitiona! Pot sa spun insa ca de multe ori este dificil sa afli. Ideal este sa poti sa recunosti. Dar pentru asta iti trebuie mult antrenament, sa poti recunoaste tinute dupa cromotica sau croiala, si asta bineinteles in functie de sezon!

In sectiunea „De unde sa cumperi” voi incerca sa indic atat sursele cat si cele mai bune promotii.

Daca ai vazut ceva in postarile mele care ti-a placut, lasa-mi un comentariu si o sa incerc sa aflu exact fiecare tinuta din ce branduri este compusa.

In Romania, Inditex este principalul furnizor de imbracaminte (conform wall-street.ro), urmat indeaproape de H&M. Aceste branduri „imbraca” probabil cea mai parte a populatiei. Provocarea este insa sa iesi din multime, sa te diferentiezi!

Mai mult, daca tu consideri ca ai gasit ceva care merita, scrie-mi aici

 

Ceasul este un accesoriu important si obligatoriu pentru un barbat. WatchShop are o oferta buna.

Hint: Uitat-te dupa cele elvetiene!

WatchShop

 

Cateva piese esentiale poti prinde de pe Kurtmann. Un fel de outlet care aduce cateva din brandurile Inditex si nu numai.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Confirm that you are not a bot - select a man with raised hand: